Sănătate în fiecare zâmbet!

Telefon: 0770 370 370

Abordarea noastră unică a stomatologiei restaurative și estetice transformă și crește calitatea vieții pacienților noștri.

Capacitatea noastră de a depăși în mod semnificativ așteptările pacienților și tratamentele excepționale sunt principalele motive pentru care mulți medici stomatologi ne recomandă pacienților lor, iar pacienții noștri ne recomandă prietenilor și familiilor lor. Fiecare membru al echipei noastre este foarte mândru că oferă pacienților îngrijire și servicii rafinate.

Dr. Iulian Zaharescu, cabinet stomatologic Suceava
Estetica dentară

Estetica dentară

Estetica dentară reprezintă îmbunătățirea zâmbetului prin înfrumusețarea dinților atât prin redarea unei culori cât și forme mai plăcute, dar și reintegrarea armonioasă a acestora în raport cu trăsăturile feței dumneavoastră rezultând un echilibru perfect între acestea.

Implantologie

Implantologie

Implanturile dentare îți pot oferi senzația de dinți naturali, fermi și frumoși. Cabinetul nostru vă oferă un nivel ridicat de expertiză în implantologie și reabilitarea estetico-funcțională a acestora prin lucrări dentare estetice și bine integrate cu țesuturile înconjurătoare.

Protetica dentară

Protetica dentară

Protetica dentară este ramura stomatologiei care se ocupă de înlocuirea dinților lipsă și îmbrăcarea celor slăbiți din punct de vedere al structurii, restabilind integritatea dentară afectată de leziuni sau degradare, folosind lucrări protetice (proteze, coroane ceramice zirconiu, încrustații dentare, fațete, punți dentare).

Endodonție

Endodonție

Scopul tratamentului de canal este salvarea dintelui, sau rădăcina acestuia, pentru a putea fi "îmbrăcat" cu o coroană dentară (lucrare) sau încrustație (plombă din ceramică). În cele multe situații este acel tratament care liniștește durerea cauzată de dinți, fie datorită cariei profunde ce a ajuns la nerv ori infecției acestuia.

Profilaxie

Profilaxie

Profilaxia (prevenirea) este extrem de importantă pentru noi deoarece face posibilă menținerea sănătății bucale pe termen lung. Păstrarea propriilor dinți până la bătrânețe nu mai este un lucru rar în zilele noastre! În acest sens, sunt foarte importante vizitele regulate la medicul dentist.

Parodontologie

Parodontologie

Fumatul, igiena precară a dinților, dinții îngrămădiți sau pur și simplu, problemele de sănătate generală duc la afecțiuni parodontale (ale gingiei și sistemului de susținere a dinților, format din os și ligamente periodontale). Câteva dintre aceste afecțiuni sunt extrem de cunoscute: sângerarea gingivală, mirosul neplăcut al gurii (halena), inflamația și/sau retracția gingiei.

Chirurgie orală

Chirurgie orală

Tratamentele de chirurgie dento-alveolară sunt necesare atunci când trebuie salvați sau îndepărtați dinții afectați de complicații severe. Aceste tipuri de tratamente pot de asemenea pregăti terenul pentru refacerile protetice ulterioare sau pentru inserția implanturilor.

Odontologie

Odontologie

Odontologia este specialitatea stomatologică care tratează leziunile carioase și cele necarioase (fracturi, distrofii, leziuni de uzură dentară). În mod frecvent, dinții sunt distruși de carii. Cu toții am învățat de mici cum acestea penetrează structura dintelui și duc la modificări anatomice la suprafața lui.

Top