Sănătate în fiecare zâmbet!

Telefon: 0770 370 370

IULBO DENT
Despre noi

Cabinet stomatologic Suceava

Dr. Iulian ZAHARESCU specializat în ESTETICĂ DENTARĂ, ENDODONȚIE MICROSCOP, PROTETICA FIXĂ și IMPLANTOLOGIE, tratează pacienții care doresc să redobândească sau să înfrumusețeze zâmbetul, cu obiectivul de a îmbunătăți calitatea vieții acestora, armonizând estetica și integrarea ei cu funcționalitatea, folosindu-se de echipamente de ultimă oră și tehnici precise care au trecut proba timpului, pentru a restabili armonia naturală a dinților în raport cu țesuturile din jurul lor și a trăsăturilor feței.

Dr. Iulian Zaharescu, cabinet stomatologic Suceava

Îmbunătățim calitatea vieții pacienților noștri prin:

  • EDUCAȚIE;
  • PREVENȚIE;
  • Cea mai bună calitate a tratamentului stomatologic pe care noi o putem oferi.


Dr. ZAHARESCU

Cu 30+ CURSURI și CONGRESE ȘTIINȚIFICE, iar 25 dintre acestea fiind realizate peste granițele țării și nenumărate participări la MASTERCLASS-uri online, Dr. Zaharescu este într-o cursă continuă către excelența în stomatologie, întotdeauna cu scopul de a obține rezultate precise și durabile, dar în același timp îmbinând cât mai armonios posibil ESTETICA cu FUNCȚIONALITATEA.

Participant a mai multor cursuri de IMPLANTOLOGIE – PROTETICĂ al Universitații Berna din ELVEȚIA tratează cazurile de implantologie de la cele mai simple până la cele avansate și complexe.

De asemenea nenumăratele specializari în ITALIA pe ENDODONȚIE (ramura stomatologiei care se ocupă cu tratarea rădacinei dintelui) îi permite să trateze și să salveze dinții cu infecții majore cu ajutorul metodelor moderne de tratament și a MICROSCOPULUI OPERATOR.

ESTETICA DENTARĂ - "prima dragoste" încă de pe băncile facultății – o practică cu mare dedicare și a perfecționat-o de-a lungul anilor cu ajutorul mentorului sau dr. Frank SPEAR, și a nenumaratelor cursuri cu dr. Mauro FRADEANI, amandoi lideri de talie mondială, care au pus o amprentă colosală în istoria stomatologiei pe ESTETICA DENTARĂ.

Pentru el, stomatologia nu doar că a depășit deja pragul de PASIUNE, ci este modul prin care își exprimă liber înclinația de a face lucrurile cât mai excelent posibil, ca la carte, neabătut de la protocoalele riguroase atent studiate și automatizate de-a lungul anilor de studiu continuu și experiență, îmbunătățind mereu metodele și tehnicile aplicate.

Crede ferm în specializările continue doar cu titanii domeniului stomatologiei și aderă cu mare strictețe atât la tehnicile atent perfecționate pe parcursul deceniilor de aceștia cât și la procedurile de ultimă oră transmise de ei, oferind pacienților rezultate excepționale, într-un număr cât mai restrâns de ședințe și chiar fără durere.

Rămane loial planificării atente a unui tratament global al individului, în cazuri complexe, nu doar pe o situație localizată a cavității orale.

Unul din atuurile sale îl constituie analiza, planificarea atentă și executarea manoperelor cu mare precizie și realizarea fiecărui tratament dentar cu o atenție sporită și concentrare la un rezultat final deosebit.

Standardul înalt de calitate, o condiție sine qua non, este mereu păstrat, atât prin protocoalele riguroase de igienă, dezinfecție și sterilizare medicală, prin cursurile și specializările de extindere a competențelor medicale continue, cât și prin utilizarea tehnologiei de ultimă oră, materialelor de calitate și folosirea magnificației în procedurile medicale: Lupele Prismatice și Microscopul Operator.

"Quality is never an accident."
WILLIAM A. FOSTER
William A. Foster

Echipa

Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

Top