Sănătate în fiecare zâmbet!

Telefon: 0770 370 370

IULBO DENT
Prima vizită

Sunteți binevenit în cabinetul nostru și ne angajăm să facem din îngrijirea dumneavoastră o experiență unică și plăcută.

Când contactați cabinetul nostru pentru a face programarea inițială, întrebările, cererile și îngrijorările dvs. vor fi ascultate, înțelese și adaptate pentru nevoile dumneavoastră.

Programarea inițială (consulația) va include:

  • Timp suficient pentru a ne comunica motivul vizitei dvs., de asemenea adresarea întrebărilor ulterioare și nu în ultimul rând rezultatele pe care doriți să le obțineți în urma tratamentelor stomatologice.
  • O revizuire atentă a istoricului dumneavoastră stomatologic și medical.
  • O consultație stomatologică amănunțită (în funcție de natura cazului dvs., pot fi necesare înregistrări suplimentare de diagnostic pentru a se efectua o analiză mai detaliată, cum ar fi modele de studiu, fotografii, scanari intra-orale, efectuarea de radiografii suplimentare necesare punerii unui diagnostic precis).

În funcție de complexitatea cazului și numărul problemelor, după consultația inițială, veți fi programat pentru o consultație adițională - gratuită timp de 60 de minute.

La această întâlnire, medicul nostru va împărtăși opțiunile dvs. de tratament, recomandările acestuia, care ar fi etapizarea ideală a tratamentului și costurile asociate tratamentelor. Întrebările referitoare la metodele de plată și programări vor fi, de asemenea, răspunse în timpul consultației.

Indicații de orientare

Cabinet stomatologic Suceava IULBO DENT este situat în centrul orașului Suceava, în apropiere de complexul comercial Bucovina și de hotelul Bucovina, lângă stația de autobuz "Bancă".

Dacă optați să veniți cu mașina personală, găsiți în apropiere mai multe parcări cu plată. Puteți alege parcarea din fața complexului comercial BUCOVINA, parcarea din curtea Hotelului BUCOVINA, amandouă fiind la aceeași distanță față de cabinetul stomatologic IULBO DENT sau parcarea de pe str. Ștefan cel Mare și str. Mitropoliei.

Dacă alegeți mijlocul de transport în comun, trebuie să coborâți la stația "Bancă". Toate liniile de autobuz trec prin această stație.

Planificare

Întotdeauna tratăm cauza problemei, iar planul de tratament înglobează toate aspectele cazului. Toate planurile de tratament au un început clar și un final bine stabilit. Rezultatul final este simplu: un pacient sănătos. Toate tratamentele estetice sunt presimulate, iar formele dinților folosiți sunt forme naturale. Pacientul știe de la început ce va primi la final, cum va arăta rezultatul, cât va costa, și aproximativ cât va dura tot tratamentul.

Costuri

Un plan de tratament estimativ care conține toate costurile va fi comunicat pacientului întotdeauna înainte de începerea procedurilor, chiar dacă este un plan de tratament care va dura o săptămână, o lună sau 1-2 ani. Costurile vor fi achitate după fiecare procedură în parte, în timpul execuției planului, astfel puteți să vă planificați în funcție de planul de tratament plățile. Nu vă putem spune exact care va fi costul planului de tratament, fără să avem o consultație înainte și o documentație care ne permite să planificăm cazul. Pacientul va primi o estimare foarte detaliată și precisă, împreună cu toate opțiunile de plată posibile, după consultația inițială sau cea adițională.

Întreținere

Odată cu finalizarea unui caz, acesta trece la întreținere. Pentru pacienții locali oferim în cadrul cabinetului nostru control regulat, iar dacă pacientul este din alt județ sau țară, acesta va primi un pașaport stomatologic cu toate informațiile legate de procedurile efectuate, acest lucru permițând un control ulterior ușor pentru orice dentist, iar medicul din cadrul IULBO DENT se va interesa pentru dumneavoastră de un cabinet/clinică stomatologică din apropiere de zona unde locuiți pentu a putea merge la controalele regulate.

Top